Dialoog: Straatintimidatie/ Grens-overschrijdend gedrag

Word jij regelmatig op straat lastiggevallen of worden er nare opmerkingen naar jou gemaakt? Zijn er mensen die regelmatig over jouw grenzen heengaan waarvan jij veel last en stress ervaart? Word jij op jouw werk lastiggevallen door een collega of word je onjuist bejegend?  

Dona Daria gespreksleider Daniëlle den Hollander organiseert op dinsdag 30 augustus van 10.00 tot 11.30 uur een dialoog in het Kralingse Bos om hier met elkaar over in gesprek te gaan. De gevolgen van degenen die straatintimidatie of grensoverschrijdend gedrag ervaren is schrijnend en traumatisch te noemen. Het is van belang om over dit gevoelige onderwerp met elkaar van gedachten te wisselen. Het is kenmerkend dat het uitwisselen van ervaringen helpend is om elkaar te ondersteunen om jezelf stapje voor stapje uit deze cirkel te bevrijden.

Wanneer je straatintimidatie of grensoverschrijdend gedrag meemaakt maakt dit je angstig, je ervaart veel stress, je wordt onzeker en wanhopig, je raakt in een isolement of het kan leiden tot een depressie waardoor je fysieke en mentale klachten gaat ervaren. Ook is het bekend dat het moeilijk is om je uit te spreken over dergelijke situaties door schaamtegevoel of door dreiging of stalking door degenen die dit aanricht.

Wij gaan met elkaar in gesprek over:
•Wat betekent straatintimidatie of grensoverschrijdend gedrag voor jou?
•Het uitwisselen van ervaringen ten aanzien van dit thema
•Hoe doorbreek je de cirkel van straatintimidatie of grensoverschrijdend gedrag?
•Heb jij desondanks alles nog dromen/ wat wil je echt?
•We wisselen tips en adviezen met elkaar uit.

Spreekt dit onderwerp jou aan en wil je in een veilige omgeving met elkaar ervaringen delen? Meld je dan aan bij via:

d.denhollander@donadaria.nl of neem contact op via: 06 43296987.

Wanneer: dinsdag 30 augustus van 10 tot 11.30 uur

Waar: Kralingse Bos (veld bij Plaszoom). Verzamelen bij de Julianabrug begin Plaszoom

Voor wie: openbaar. Gratis maar wel graag aanmelden.