Ontmoet team Dona Daria: Daniëlle den Hollander

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Daniëlle den Hollander

Plek: Kralingse Bos

Foto door: Matheus Santana

Ik wandel graag langs Kralingse Plas. Hier voel ik mij ontspannen en relaxed. Na een hectische werkdag, pak ik hier mijn rust en stilte.

Sinds maart dit jaar ben ik werkzaam bij Dona Daria als projectleider en trainer. Dona Daria voelt voor mij als een warm bad. Ik word blij van werkzaamheden bij de organisatie en de waarden die Dona Daria vertegenwoordigd. Ik ben begaan met onze medemens. Dit doe ik door de verbinding te zoeken en door mensen te versterken vanuit gelijkwaardigheid. Empowerment en het ontwikkelen van veerkracht staan hierbij centraal.

We werken veel samen, zowel met Rotterdammers als met andere professionals in de stad. Daar waar een ander het soms even niet meer weet, proberen wij als organisatie de steun te zijn voor iemand die dat nodig heeft. “We are the people”, dat is wat een inclusieve samenleving voor mij betekent. Iedere dag ga ik met enthousiasme en passie aan de slag voor Dona Daria. Ik wil degene zijn die andere mensen een nieuw perspectief kan bieden. Niet denken in problemen, maar in mogelijkheden.