Uitnodiging Kunsthal KunstKoppels x DONA DARIA & SPACE

De Kunsthal organiseert op dinsdag 14 juni weer een mooie editie van KunstKoppels. Tijdens KunstKoppels ontmoet je in de Kunsthal iemand die voor jou helemaal nieuw en onbekend is. 

Iemand van een andere generatie, achtergrond of leefwijze. Na een introductie duik je als KunstKoppel in de wereld van Franse kunstenaar, schrijver en activist Claude Cahun in de tentoonstelling ‘Claude Cahun. Onder de huid.’ KunstKoppels wordt georganiseerd in samenwerking met Rotterdamse Helden, een jongerenproject van Unie Van Vrijwilligers Rotterdam (UVV).

In ‘Onder de huid’ ontdek je de experimentele zelfportretten, indringende en theatrale foto’s en surrealtische fotomontages van Claude Cahun. In de tentoonstelling zijn ruim zestig foto’s, fotomontages, publicaties en archiefmateriaal van deze veelzijdige kunstenaar te zien. Belangrijke thema’s uit het roerige leven van Cahun vormen de rode draad door de tentoonstelling: het verkennen van verschillende (gender)rollen en identiteiten, haar betrokkenheid bij de Parijse avant-garde en experimentele theatergroepen, het verzetswerk tijdens de Tweede Wereldoorlog en Cahuns uitgesproken ideeën over de wereld om haar heen.

Wat: KunstKoppels, een inspirerende middag met een bijzondere ontmoeting.
Waar:Kunsthal Rotterdam
Wanneer:Dinsdag 14 juni
13:30 – 15:30 uur (Inloop vanaf 13:15)
Je bent van harte welkom om na het programma nog even te blijven. Na afloop zal er voor koffie en thee worden gezorgd in het Auditorium. Alle tentoonstellingen in de Kunsthal zijn tot 17.00 uur open.
Kosten: Entree volwassenen 16,50 euro inclusief kopje koffie of thee (Rotterdampas en Museumkaart zijn geldig). Voor studenten zijn de tickets voor Kunstkoppels gratis.

Reserveer en meer info via:
https://www.kunsthal.nl/nl/plan-je-bezoek/activiteiten/kunstkoppels14juni/