Uitnodiging Diversity Day – SKVR x Dona Daria

Ben jij ook op zoek naar praktische handvatten voor en open gesprekken over Diversiteit en Inclusie?

Op dinsdag 3 oktober organiseren Dona Daria en SKVR van 12.00-16.00 uur samen Diversity Day. Aansluitend is de opening van de Rainbow Cities Network expositie: “Queer Youth” met een borrel tot 17.00 uur. Je bent hierbij van harte uitgenodigd. Gebruik de aanmeldlink om jezelf aan te melden. En neem gerust een collega mee!

Samen inspireren, verbinden en leren: dat doen we ook in samenwerking met partners uit de stad. Samen met hen bieden we een middag aan voor professionals uit het onderwijs, cultuur en MKB. Met workshops vol praktische tips, inzichten en informatie. Om meteen toe te passen in het eigen werk.

Thema’s die onder andere besproken worden zijn: samenwerken om diversiteit en inclusie in de organisatie te vergroten, hoe meet je als werkgever de impact van je diversiteitsbeleid, en hoe kun je werken aan een inclusieve school voor leerlingen/studenten binnen het voortgezet onderwijs en MBO? Ook is er aandacht voor ons koloniaal en slavernijverleden en toegankelijkheid.

Deelnemen aan Diversity Day is gratis en mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Rotterdam. Locatie: Hillevliet 90, Rotterdam.

Bekijk het programma en de workshops via deze link.

We hopen jullie allemaal op dinsdag 3 oktober te zien!