Save The Date: Dona Daria’s Lente Kick-Off

Dona Daria heeft veel te vieren en daarom hebben wij iets bijzonders in petto! We zijn verheugd om je uit te nodigen voor onze Lente Kick-off! Dit voorjaar zullen wij namelijk een nieuwe organisatietak lanceren; Inclusief Zakendoen. Ook willen we de voortgang van de zolderverbouwing / Atelier met jullie delen en hebben we nog enkele verrassingen. Uiteraard is er ook ruimte om te netwerken.

Inclusief Zakendoen

Inclusief Zakendoen is meer dan een initiatief; het is een stap naar een inclusievere en diverse zakelijke wereld. Samen willen we bouwen aan een (werk)omgeving waarin iedereen meedoet, meetelt en gelijke kansen krijgt.

Zolder Metamorfose

Daarnaast hebben wij met behulp van onze Volkskracht-nominatie ons pand een heuze metamorfose mogen geven en wij kunnen natuurlijk niet wachten om al het nieuwe moois aan jullie te laten zien!

Praktische informatie

🎉 Save the Date: Donderdag 29 februari.  

🕒 Vanaf 15:30 uur 

📍 Locatie: Gerard Scholtenstraat 129, 3035 SJ, Rotterdam  

Aanmelden

We kijken ernaar uit om samen met jou het glas te heffen op deze nieuwe mijlpalen voor Dona Daria. Laat ons weten of je aanwezig kunt zijn door je aan te melden via het Google Forms formulier. Doe dit uiterlijk vóór 20 februari.

Laten we samen toewerken naar een nieuwe dosis inspiratie, verbinding en positieve verandering voor het komende jaar! 

Met feestelijke groeten, 

Meike Koopman en Amanda Wams

Team Dona Daria