Op zoek naar een nieuwe carrière?

Ontdek je talent en vergroot je kansen op de arbeidsmarkt.

Ben je klaar om opnieuw aan de slag te gaan? Dona Daria staat voor je klaar. Of je nu werk zoekt dat past bij jouw rol als ouder, of je wilt andere professionele vaardigheden ontwikkelen, onze training bereidt je voor om met nieuwe energie aan een fris hoofdstuk in je leven te beginnen.

Waarom kies je ons?

Wij bieden deskundige begeleiding en persoonlijke aandacht, afgestemd op jouw situatie.

  • Talent in beeld: Ontdek en benut je talenten. Wij staan klaar om je te helpen deze te herkennen en in te zetten in je carrière.
  • Juiste werkplek vinden: Samen gaan we op zoek naar de ideale baan die aansluit bij jouw vaardigheden, wensen en ambities.
  • Sollicitatievaardigheden: Leer technieken voor succesvol solliciteren. We begeleiden je van het opstellen van een sterk cv tot het voeren van sollicitatiegesprekken.
  • Werkgevers benaderen: Wij helpen je werkgevers te benaderen en jouw kwaliteiten te presenteren.
  • Aan de slag en dan?: Eenmaal aan het werk, blijven we je begeleiden in je ontwikkeling.
  • Nazorg: Onze steun stopt niet na het vinden van een baan. We blijven betrokken om te zorgen dat je succesvol blijft en verder kunt groeien in je carrière.


Waarom voor ons kiezen? Wij bieden ervaren begeleiding, persoonlijke aandacht, ondersteuning afgestemd op jouw behoeften, en zijn resultaatgericht met een focus op empowerment. Of je nu deel uitmaakt van een kleine groep of individuele begeleiding wenst, wij staan voor je klaar!

Praktische informatie

Neem contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden.
Aanmelden kan via de werkcoach of via info@donadaria.nl
De ondersteuning is kosteloos voor deelnemers. Er is een oppas aanwezig.
Het traject duurt max. 26 weken