Ontmoet team Dona Daria: Zulayka Silvania-Valentijn

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Zulayka Silvania-Valentijn, medewerker secretariaat en ondersteuning

Naam: Zulayka Silvania-Valentijn
Plek: de Boompjes
Te bereiken via: info@donadaria.nl

Foto door: Matheus Santana

“In de zomer loop ik hier graag met mijn gezin. Het uitzicht, de cruises die aanmeren en skyline vind ik prachtig. Rotterdam geeft mij een thuisgevoel. Het is de plek waar ik mijn rust vind.

Ik ben met Dona Daria in contact gekomen omdat ik er een cursus deed. Dankzij de organisatie volg ik nu de opleiding ‘Administratief medewerker’ en kan ik werkervaring op doen. Ik vind het heel goed dat vrouwen werkervaring kunnen opdoen als zij dat nog niet hebben, zo creëer je kansen, want soms weet je niet waar je moet beginnen.”