Ontmoet team Dona Daria: Saadia Daouairi

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Saadia Daouairi, projectleider

Naam: Saadia Daouairi
Plek: Willemsbrug
Te bereiken via: s.daouairi@donadaria.nl

Foto door: Matheus Santana

“De Willemsbrug staat voor mij voor verbinding. Zowel tussen Noord en Zuid, als verschillende culturen binnen Rotterdam en daarbuiten. De brug is voor mij een symbool dat staat voor veerkracht, verbinding en draagkracht. De brug doorstaat alles en brengt mensen bij elkaar, verschillen kunnen we letterlijk overbruggen door elkaar tegemoet te komen.

Dit is ook de reden waarom ik bij Dona Daria werk. Ik verbind verschillende gemeenschappen met elkaar. Open staan voor elkaar en naar elkaar luisteren vind ik belangrijk. Zelf verander ik ook mee met onze samenleving. Ruimdenkendheid hoort dan ook bij mij, ik leer graag nieuwe perspectieven kennen. Iedereen moet in Rotterdam zijn eigen plek kunnen vinden. Daar help ik mee. Ik sta naast de mensen en werk vanuit gelijkwaardigheid met Rotterdammers. Bij Dona Daria kan ik dat op een positieve en creatieve manier doen. Het versterken van de eigen kracht, daar ga ik voor.”