Ontmoet team Dona Daria: Nikki Jansen

Ons team groeit!

Dit is onze collegaNikki Jansen, projectleider Europese projecten, met expertise op het gebied van maatschappelijke vraagstukken

Te bereiken via: n.jansen@donadaria.nl

“Voor Dona Daria werk ik als projectleider Europese projecten. Hier krijg ik de kans om creatief aan de slag te gaan met diverse maatschappelijke vraagstukken. Met samenwerkingsverbanden uit verschillende landen werken we samen aan een inclusieve samenleving. Ik vind het belangrijk om met een open blik te kijken naar de verschillende lagen van onze samenleving.

Binnen Dona Daria vinden we gelijkwaardigheid belangrijk, en zo profileer ik mezelf ook. Door mijn focus te leggen op intersectionaliteit, probeer ik uitsluiting te voorkomen en alle onderwerpen mee te nemen in een vraagstuk. Door mensen mee te nemen in dit gedachtegoed, zie ik mensen hun blik openen naar de wereld. Dat vind ik het allermooiste om te zien.”