Ontmoet team Dona Daria: Nathalie van Wingerden

Ons team groeit!

Dit is onze collega: Nathalie van Wingerden, bestuur Dona Daria Portefeuille Innovatie & Kwaliteit

“Mijn naam is Nathalie en ik ben bestuurslid Innovatie en Kwaliteit. Dona Daria en ik hebben al een geschiedenis, van 2012 tot 2014 heb ik hier gewerkt als projectleider. Ik had het hartstikke naar mijn zin. In die tijd ben ik ook een eigen bedrijf gestart en toen dat steeds groter werd, besloot ik te stoppen bij Dona Daria.

Ik heb Dona Daria echter altijd een warm hart toegedragen, dus toen ik de vacature voor bestuurslid voorbij zag komen twijfelde ik geen moment. Ik vind het ontzettend leuk om weer bij Dona Daria betrokken te zijn. Er is heel veel veranderd ten opzichte van toen ik nog projectleider was. Mooi om te zien! Tegelijkertijd zijn er ook nu de nodige uitdagingen, maar liggen er ook veel kansen. Als bestuurslid hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan alles waar Dona Daria voor staat.

Innovatie en kwaliteit zijn onderwerpen die mij erg aanspreken en zijn in mijn ogen essentieel voor groei en resultaat. Geweldig dus om vanuit deze portefeuille actief te mogen zijn. Verder werk ik in dagelijks leven als freelancer en voer ik projecten uit voor overheden en maatschappelijke organisaties. Vaak op de thema’s armoedebestrijding, schuldhulpverlening en emancipatie. In mijn vrije tijd beleef ik graag mooie avonturen met mijn gezin en vrienden. Samen met mijn man en dochter (2) en hond woon ik in de Hoeksche Waard. Je kunt me altijd wakker maken voor leuke reisjes en lekker eten!