Ontmoet team Dona Daria: Khadija Chatir

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Khadija Chatir, medewerker secretariaat en ondersteuning

Naam: Khadija Chatir
Plek: De Boompjes
Te bereiken via: k.chatir@donadaria.nl

Foto door: Matheus Santana

“Rotterdam is een stad die mij herinnert aan mijn geboorteplaats in Marokko. Toen ik 1990 in Rotterdam kwam, werd de Boompjes een belangrijke plek voor mij. Het uitzicht is prachtig, de schepen en haven doen mij denken aan de plek waar ik vandaan kom. Ik moet water in de buurt hebben, dan voel ik mij fijn.

Ik werk bij Dona Daria omdat ik mij nuttig voor de maatschappij wil voelen. Natuurlijk had ik ook voor een commercieel bedrijf kunnen kiezen maar de stichting past beter bij mijn persoonlijke idealen. Op het secretariaat kom ik de hele wereld tegen in al haar diversiteit.”