Ontmoet team Dona Daria: directie Patricia Ooms en Wendy de Rijk

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week ontmoet je niet één maar twee mensen. Namelijk onze regio-directeur Wendy de Rijk en de algemeen directeur Patricia Ooms.

Locatie: depot van Boijmans van Beuningen, Museumpark

Patricia Ooms en Wendy de Rijk directie Dona Daria
Foto door: Matheus Santana

“Graag kijken we vanuit verschillende perspectieven naar maatschappelijke thema’s en reflecteren op de impact van onze initiatieven en activiteiten. Wat is de betekenis en waarde van onze inzet? En wat is onze rol hierbij , die van onze samenwerkingspartners, opdrachtgevers de Rotterdammers?

Binnen onze rol van directie vinden wij het belangrijk te leren van de gezamenlijke ervaringen, nu van betekenis te zijn en samen te bouwen aan de inclusieve samenleving van de toekomst. 

We maken gebruik van de wisdom of crowds, waarbij ieders inbreng gelijkwaardig is  zodat onze activiteiten voor nog meer Rotterdammers van waarde en betekenis zijn.

Het depot van Boijmans van Beuningen staat dan ook prachtig symbool voor wat wij doen bij Dona Daria. Ze reflecteert die prachtige stad van ons, in zijn geheel en in al haar verscheidenheid. Ze vat in één keer de reflectie van de stad Rotterdam samen in al haar verschillende facetten.”