Ontmoet team Dona Daria: Bert van Malde

Ons team groeit!

Dit is onze collega: Bert van Malde, projectleider en trainer met expertise op het gebied van seksuele- en genderdiversiteit en jongerenwerk 

Te bereiken via: b.vanmalde@donadaria.nl

“Als projectleider bij Dona Daria hou ik mij vooral bezig met projecten rondom seksuele- en genderdiversiteit.  Zo ben ik betrokken bij het ontwikkelen van onze jongerenafdeling ‘SPACE’; gericht op ruimte maken voor de verhalen en ideeën van Rotterdamse jongeren. We geven jongeren de tools in handen om het gesprek met elkaar aan te gaan, elkaar beter te leren begrijpen en hun eigen projecten te starten en elkaar hierin te ondersteunen. 

Momenteel bijvoorbeeld de projecten ‘Young Asian Leaders’, waar we specifiek aan de slag gaan met jongeren met een Aziatische achtergrond en ‘Jezelf Op Zuid’, waar we jonge LHBTI’s in Rotterdam Zuid ondersteunen zichzelf te ontwikkelen. Verder hou ik mij bezig met voorlichtingen voor het middelbaar onderwijs, deze help ik ontwikkelen en ik ben betrokken bij het uitvoeren ervan, onder andere in gemeente Nissewaard. “