Ontmoet team Dona Daria: Aziza Benalla

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Aziza Benalla, HR en Finance

Naam: Aziza Benalla
Plek: de Bergse plas
Te bereiken via: a.benalla@donadaria.nl

Foto door: Matheus Santana

“De Bergse plas, in het bijzonder de natuur, geeft mij rust. Hier ben je tussen het groen en het water en in de verte zie je de stad. Ik ben van nature een rustig persoon dus ik voel mij als een vis in het water in het groen. 

Ik werk sinds 2001 bij Dona Daria, wat toen anders heette voor de fusie. Ik wilde graag betekenisvol werk doen, en niet bij een commercieel bedrijf werken. Ik ben erg leergierig en houd van een uitdaging. Bij Dona Daria is er geen dag hetzelfde. Hier blijf ik groeien en die mogelijkheid vind ik belangrijk. Participatie en empowerment van o.a. vrouwen is van zeer groot belang voor de samenleving. Door mijn werk kan ik hier indirect een bijdrage aan leveren. De begeleiding die Dona Daria aan mensen geeft zorgt ervoor dat zij ook kunnen groeien en participeren!”