Ontmoet team Dona Daria: Amanda Wams

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Amanda Wams, projectleider Unboxing Rotterdam, Gerse Vrouwen en medewerker communicatie en branding.

Naam: Amanda Wams
Plek: Witte de Withstraat in Rotterdam
Te bereiken via: a.wams@donadaria.nl

Foto door: Matheus Santana

“Ik heb voor de Witte de Withstraat gekozen omdat ik er woon en het de culturele as van Rotterdam is. Ik houd van kunst en cultuur en heb hier dan ook mijn werk van gemaakt. In het weekend ben ik vrijwel altijd op de Witte de With te vinden, de ene keer bezoek ik de opening van De Aanschouw, de kleinste galerie van Rotterdam en de andere keer bezoek ik het nabijgelegen Natuurhistorisch Museum of WORM.

Ik werk voor Dona Daria omdat ik bij deze organisatie veel van mijn liefdes kan samenbrengen: kunst, cultuur, creativiteit, vrouwenemancipatie  en andere maatschappelijke onderwerpen. Ik heb voor Dona Daria o.a. in 2020 de gehele re-branding begeleid, ben verantwoordelijk voor de website, social media en meer. Naast communicatie werkzaamheden ben ik ook projectleider van Unboxing Rotterdam en Gerse Vrouwen.”

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print