NOW TALKS: KLEURRIJK & SUCCESVOL / XL

NOW TALKS en de Dona Daria Podcast ‘Kleurrijk en Succesvol’ slaan de handen ineen en sluiten het seizoen af ‘With a Bam’!

Music Matters programmeert twee acts die dit seizoen onze harten hebben gestolen en we gaan in gesprek met gasten die we eerder spraken en natuurlijk met jullie! Samen duiken we in de beeldvorming van het begrip succes. Wat is het eigenlijk succes? En wie of wat bepaalt wat succesvol is?

Danielle Santos Gomes uit het Maas jongerenpanel en Bas van Eijsden, een van de podcast makers van Kleurrijk en Succesvol presenteren deze avond. Ze dagen jou en onze gasten uit om vanuit andere perspectieven te kijken en bevragen het begrip succes aan de hand van alle thema’s die dit seizoen voorbij zijn gekomen: generaties, verwachtingen, cultuur, queerness, gender, familietradities, mentale kwetsbaarheid en meer. We doen dit in de vorm van dialoog, video, panelgesprek en muziek. Een safe(r) space, waar gevoelige onderwerpen kunnen worden besproken en jij als jongere de kans krijgt om je uit te drukken.

De seizoensafsluiting is onderdeel van festival Hit The Ground Running en is gratis bij te wonen in het Maaspodium. Kom op tijd voor een goed plekje. Reserveren is niet nodig.

Wanneer: zaterdag 09 jul – 18:00 – 21.00 uur

Waar: Maaspodium Rotterdam, Sint-Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam

Meer info via deze LINK