Meer (veer)kracht en verbinding voor jouw doelgroep

Werk je in de sociale sector en ben je op zoek naar meer manieren om jouw cliënten of doelgroep te ondersteunen in hun persoonlijke en sociale ontwikkeling? Vraag ons dan voor een dialoog.

Dona Daria, centrum voor emancipatie, participatie en empowerment, werkt aan de versterking van veerkracht en emancipatie van Rotterdammers. Samen gaan we in gesprek over actuele, maatschappelijke en soms moeilijk onderwerpen. Een dialoog breng het gesprek en daardoor de verbinding tussen mensen tot stand. We zetten mensen in hun kracht en helpen hun een stap verder in hun ontwikkeling.

De dialoog brengt mensen in verbinding met elkaar:

  • gesprekken geven betekenis op een dieper niveau waardoor zij zich een nieuw beeld kunnen vormen rondom lastige onderwerpen
  • mensen gaan het gesprek met elkaar aan waardoor zij geraakt worden en ook hun emoties in een veilige omgevingkunnen uiten;
  • dialogen bieden mensen meer houvast en richting ten aanzien van de besproken onderwerpen.
  • dialogen geven mensen nieuwe woorden en ideeën waarmee zij hun gevoelens en gedachten kunnen uitten.

 

Lastige onderwerpen bespreken in een ontspannen sfeer.

De dialogen gegeven door Dona Daria omvatten uiteenlopende onderwerpen zoals: huiselijk en seksueel geweld, psychische problematiek, zelfbeschikking, positief opvoeden, vrijheid, polarisering van de samenleving, discriminatie en uitsluiting, keuzevrijheid, doorbreken van taboes, schadelijke traditionele praktijken, tradities, rolpatronen, veilig zijn thuis en op straat, talentontwikkeling en het verbeteren van je plek in de maatschappij.

We bieden ook dialogen op maat, waarbij we samen het onderwerp kiezen.

Download hier de flyer.

 

Overleggen of het wat voor jouw doelgroep is? Bel of mail dan Dona Daria via 010 4659296 en info@donadaria.nl