Luister nu naar de Unboxing Rotterdam Podcast met Nassima el Idrissi.

Op 12 augustus lanceert de Unboxing Rotterdam Podcast. De komende weken komen er maar liefst 3 podcasts uit met uiteenlopende onderwerpen.

Intersectionaliteit begrijpelijk gemaakt door echte verhalen.

De komende weken kun je dus gaan luisteren naar de verhalen van Nassima el Idrissi, Joby Tremus, Elia Vitadamo en Mirjam Manusama. We spreken over maatschappelijk activisme, mode als extensie van jezelf, polyamorie, geloven in jezelf, aliens, ballroom dance, hoe draag je je hoofddoek, androgyne kleding en relaxed opvoeden. 

Unboxing Rotterdam staat voor het unboxen van onze identiteit en het laten wegvallen van alle hokjes, labeltjes, oordelen, vooroordelen, stereotyperingen en maatschappelijke regels. 

Nassima trapt af

Nassima el Idrissi ging vroeger gabberend met een zachte ‘g’ door het leven, inmiddels woont ze in Rotterdam en is ze spoken word artist, speler, host en theatermaker en moeder.

 
We spreken tijdens de Unboxing Podcast met haar over het dragen van een hoofddoek, haar geloof, geloven in jezelf, het doorbreken van maatschappelijke regels en patronen en positiviteit. Ook draagt ze het gedicht ‘Gij kent mij niet’ voor.
 

Deze podcast is geproduceerd door In Pod We Trust.