Kun je helpen? Heb je hulp nodig? Zó laat je dat aan je buren zien!

Vandaag uit de krant via: https://www.dehavenloods.nl/nieuws/algemeen/964451/kun-je-helpen-heb-je-hulp-nodig-z-laat-je-dat-aan-je-buren-zien-

In De Havenloods en het AD editie Voorne Putten van deze week vind je een bijzonder initiatief van Win010, een stedelijk netwerk van allerlei welzijnsorganisaties in onze stad. Win010 heeft twee pagina’s in De Havenloods van deze week geplaatst: eentje voor mensen die hulp nodig hebben in deze moeilijke tijd en eentje voor mensen die hulp kunnen geven. 

Iedereen kan één van die twee pagina’s uit deze krant knippen en ‘m voor het raam hangen. Zo komen mensen die bij elkaar in de buurt wonen makkelijk met elkaar in contact nu dat echt nodig is. Bij hulp kun je denken aan zaken als boodschappen doen, de hond uitlaten, kinderoppas, maar misschien ook gewoon even een praatje met elkaar maken. 

Op de (roze- en mintgroen-achtige) pagina’s vind je een witte balk waar je in kunt schrijven wat je precies nodig heb of wat je te bieden hebt. 

Je kunt ook bellen met de sociale corona-hulplijn 14010.

Download hier de poster: https://www.donadaria.nl/wp-content/uploads/2020/03/Krant.pdf

De poster is een initiatief van Dona Daria en WIN010 en is mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en het Laurensfonds.