KLEURRIJK & SUCCESVOL PODCAST

De afgelopen periode hebben we mooie afleveringen mogen maken van onze podcast Kleurrijk & Succesvol, waar jongeren hun rolmodellen interviewen over succes, ondanks racisme, seksisme, vooroordelen en andere tegenslagen.

De premiere was was met Olcay Gulsen, de tweede aflevering met Typhoon, de derde aflevering met Tijn de Jong (Tijn Blijft Zacht) en de vierde met Fernando Halman.

Met deze laatste aflevering van het eerste seizoen blikken de jongeren terug op het hele traject. Welke inspiratie hebben zij opgedaan? Hoe was het om bekende mensen te ontmoeten en de kans te krijgen hen alle vragen te stellen die ze maar wilden en wat zal hen bijblijven? En wat gebeurde er zodra de opname werd stopgezet?

In deze aflevering hoor je Danielle Gomes, Miryam Mejhed en Bas van Eijsden. Aan de eerdere afleveringen hebben Megan Pronk, Naomi Landman, Charlie de Zeeuw en Maryam de Koning ook meegewerkt.

Dona Daria, onze jongerenafdeling SPACE en samenwerking partners Peter van Drunen en Hans Kempen bedanken alle jongeren voor hun inzet en inspirerende vragen, zonder jullie hadden we er nooit zo’n prachtige serie van hebben kunnen maken!

Luister via deze link

Bekijk de video via deze link

Hier voor het gemak nog links naar alle afleveringen!

In de eerste aflevering wordt Olcay Gulsen geïnterviewd wordt door Megan Pronk, Bas van Eijsden, en Miryam Mejhed.

In de tweede aflevering wordt Typhoon geïnterviewd wordt door Bas van Eijsden, Danielle Gomes, Naomi Landman en Maryam de Koning.

In de derde aflevering wordt Tijn de Jong geïnterviewd wordt door Charlie de Zeeuw, Bas van Eijsden en Miryam Mejhed.

In de vierde aflevering wordt Fernando Halman geïnterviewd wordt door Bas van Eijsden en Danielle Gomes.

Kleurrijk en Succesvol is een samenwerking tussen Dona Daria en podcast makers Peter van Drunen & Hans Kempen.