Training Intercultureel opvoeden

ROTTERDAM IS EEN STAD MET VELE CULTUREN.

Dat maakt het vaak leuk en soms lastig om de kinderen op te voeden met normen en waarden die voor iedereen acceptabel zijn.

In de training intercultureel opvoeden helpt Dona Daria ouders in 6 bijeenkomsten met hun kinderen te leren pratenover moeilijke onderwerpen, zoals de gevaren van internet en sociale media, pesten, discriminatie en radicalisering.

LATEN WE PRATEN OVER MOEILIJKE ONDERWERPEN

In de training intercultureel opvoeden helpt Dona Daria ouders in 6 bijeenkomsten met hun kinderen te leren praten over moeilijke onderwerpen, zoals de gevaren van internet en sociale media, pesten, discriminatie en radicalisering.

Kinderen ontwikkelen zich soms anders dan wij als ouders zouden willen. Zij kunnen bijvoorbeeld in aanraking komen met overschrijdend gedrag of via internet extreme denkbeelden op doen.

Voor de veiligheid van uw kind is het belangrijk dat u risico’s kunt herkennen en met uw kind kunt praten over deze moeilijke onderwerpen.
Praten is niet altijd even makkelijk, maar door het als ouders onderling met elkaar te oefenen, leren we samen van elkaar.

 

Wil je je aanmelden of heb je vragen? Mail dan trainer Joyce Adams via j.adams@donadaria.nl of bel met Dona Daria 010-4659296.

Download hier de flyer