Gezocht: Ervaringsdeskundigen voor het Inside Out!

Voor een nieuw project genaamd Inside Out! zijn wij op zoek naar ervaringsdeskundigen.

Het project richt zich op vrouwen en LHBTI+ mensen uit gemeenschappen met een collectieve mentaliteit en traditionele ideeën over mannelijkheid en vrouwelijkheid. Kortom, gemeenschappen waarin vrouwen en LHBTI+ mensen zich niet volledig kunnen ontplooien. Wij willen graag dat iedere vrouw en alle LHBTI+-ers zichzelf kunnen zijn en eigen keuzes kunnen maken over hun leven. Met dit project hopen wij hen daarom een steuntje in de rug te geven. We kijken met hen welke stap zij graag willen maken in hun leven, en helpen hen hierbij in de uitvoering. 

Ben jij ervaringsdeskundige? 

Ben jij een vrouw of LHBTI+-er en kom jij zelf ook uit een gemeenschap waarin jij jezelf niet volledig kon ontplooien? Een gemeenschap waarin traditionele ideeën over mannelijkheid en vrouwelijkheid de norm zijn? En wil jij jouw ervaring gebruiken om anderen te inspireren en verder te helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wat bieden wij jou?

Als je je aanmeldt als ervaringsdeskundige krijg je van ons een inspirerende training samen met andere ervaringsdeskundigen, waarin je leert je hoe je jouw ervaringen kunt inzetten om anderen verder te helpen. Tijdens het project wat heel 2021 duurt, kan je op verschillende manieren gekoppeld worden aan de deelnemers in dit project. Op wat voor manier dat is hangt helemaal af van jouw eigen wensen en krachten. 

Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou. Ben jij ook geïnteresseerd? 

Op 3 maart 2021 van 19.00-20.30 is er via Zoom een voorlichtingsbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij meer over het project en over jouw rol als ervaringsdeskundige. Natuurlijk wordt er uitgebreid ruimte gemaakt voor jouw vragen. 

Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst kan via n.buijse@donadaria.nl / 06-21305472 en via s.daouairi@donadaria.nl / 06-44117451

Download hier de flyer: Informatiebrief Ervaringsdeskundigen