Dialoog: Hoe kan je angst overwinnen?

Ben je regelmatig angstig, ben je terughoudend in contact of is het voor jou moeilijk om nieuwe uitdagingen aan te gaan en word je hierdoor hevig belemmerd?
Dan is deze dialoog wellicht iets voor jou! 

Angst komt voort vanuit verschillende perspectieven en wordt door eenieder anders ervaren en gevoeld. Angst kan leiden tot ernstige lichamelijke klachten, isolement, depressies, minderwaardigheidsgevoel en een gebrek aan zelfvertrouwen. Het leidt vaak tot het terugtrekken van jezelf uit de samenleving wat tot vereenzaming en isolement tot gevolg heeft. Dit kan leiden tot het ontwikkelen van nieuwe trauma’s.

Vanuit Dona Daria vinden wij het van belang om met jou hierover in gesprek te gaan en te kijken welke nieuwe inzichten en perspectieven wij jou kunnen bieden om de regie over je leven te herpakken.

Op donderdag 25 augustus a.s. zal onze gespreksleider Milou Snikkers met jullie in gesprek gaan over dit gevoelige thema. Zij heeft zelf een angststoornis en neemt jullie mee in haar eigen ervaringen. In deze dialoog zullen we ook in gesprek gaan over hoe je beter met angst kunt leven en om kunt gaan. Spreekt dit thema je aan en ben bereid stappen voorwaarts te zetten om je angst te overwinnen? Meld je dan aan bij onze trainer Daniëlle den Hollander, email: d.denhollander@donadaria.nl of neem contact op via: 06 43296987.

Wanneer: donderdag 25 augustus van 13.00 tot 14.30 uur

Waar: Kralingse Bos (veld bij Plaszoom). Verzamelen bij de Julianabrug begin Plaszoom

Voor wie: openbaar. Gratis maar wel graag aanmelden.