Arminius x Unboxing Rotterdam, She who is brave, is free

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag en dat vieren we met een indrukwekkende hoeveelheid dappere vrouwen. Kom ook en vier het mee!

Met voordrachten en optredens van:

  • Inna Shevchenko, activist en de leider van de Oekraïense feministische protestgroep FEMEN, die als doel heeft vrouwen wereldwijd wakker te schudden en zich bewust te laten worden van hun rechten en de mogelijkheid om zichzelf te ontplooien.
  • Dorien van Linge, journalist en schrijfster van Feminist Fataal, Alles wat je lekker zelf mag weten over gender, seks en je lichaam.
  • Girls go BOOM,  een collectief dat concerten en events organiseert waarbij vrouwen het voor het zeggen hebben.
  • Siham Amghar, dichteres die sensualiteit en erotiek bespreekbaar wil maken in de Marokkaanse cultuur.
  • Stephanie Louwrier, performer, actrice en zangeres, bekend van De Verleiders Female en van de opvallende single én videoclip Fuck jou, ik ben een feminist!

 

Presentatie: Kanvie Winter
DJ: DJ FullMo

 

Informatie + kaartjes

Datum: zondag 8 maart van 16.00 – 17.30
Locatie: Arminius Rotterdam, Museumpark 3
3015 CB te Rotterdam
Kaarten vanaf 5,- via: https://arminius.nu/programma/arminius-x-unboxing-rotterdam-she-who-is-brave-is-free/

We hebben altijd extra plaatsen beschikbaar voor mensen die niet genoeg geld hebben om tickets te kopen. Wil je wel komen? Stuur dan een e-mail naar Dona Daria.

Blijf up to date via het Facebook event (link).

Dit programma wordt georganiseerd door Arminius en Dona Daria in het kader van Unboxing Rotterdam, een campagne die in het teken staat van emancipatie en empowerment voor ALLE Rotterdammers, ongeacht culturele achtergrond, religie of gender.