Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Unboxing Selfcare & Mental Health sharing circle

31 maart 2022 @ 19:30 - 21:30

Een avond vol kunst & poëzie en goede gesprekken over mentale gezondheid. Na 2 jaar pandemie kunnen we niet wachten om weer vrouwen* bij elkaar brengen! Tijdens de Unboxing Selfcare & Mental Health sharing circle delen we onze ervaringen en gedachten rondom vrouw-zijn, selfcare en mentale gezondheid aan de hand van kunst en poëzie.

Heb je behoefte om nieuwe mensen te ontmoeten en je verhaal te delen of te luisteren naar die van anderen? Kom dan op 31 maart naar onze geheime locatie voor een fijne avond vol goede gesprekken, voordrachten en kunstwerken.

OVER DE ARTIESTEN

Khaddouj Barghout

Khaddouj Barghout (1999) is een sex positive beeldend kunstenaar en activistenleider bij Amnesty. In haar werk ontmoeten horror en lust elkaar vaak in uitdagende beelden. In haar activistische kunst worden vragen opgeroepen over onderwerpen zoals consent, seksuele vrijheid en genderongelijkheid.

Amber Rahantoknam

Amber Hernandez is een jongvolwassen illustrator en dichter. Als kind wist ze nooit wat ze moest worden, dus werd ze het maar allemaal. Ze ontdekte dat haar disciplines twee zijdes zijn van dezelfde munt; waar haar illustraties sprekend zijn, zijn haar gedichten beeldend. Haar tere teksten nemen je mee naar kleurrijke herinneringen en emotionele tegenstrijdigheden.

Peer Hommel

Peer Hommel (1996, Rotterdam) 
woon- en werkzaam in Rotterdam. Schoolverlater/levensstarter: 
op het rapport een zes voor de Nederlandse taal, een achtenhalf voor de Rotterdamse. 
Zo schrijft Peer uiterst toegankelijke verzen uit de millenialproblematiek en weet zij bewonderenswaardig goed weg te blijven van opsmuk als politiek en actualiteiten. 
Eerder is zij te zien geweest op het Stadspodium van Rotterdam, Woordnacht festival, festival Lagogo en in het Gers! Magazine #30.
Verwacht klein herkenbaar leed, stads verlangen en hier en daar een grote mond die aan de horizon lijkt te grijnzen. Best te verteren met een klein sigaartje en een glaasje rood.

OVER DE SHARING CIRCLE.

Dit community care evenement is gericht op verbinding, selfcare en mentale gezondheid in de breedste zin. We onderstrepen het belang van wederzijds respect en ruimte voor alle intersecties binnen ieders identiteit. De ervaringen van iedereen worden als even belangrijk beschouwd. Het gesprek wordt gefaciliteerd door psycholoog, host en gespreksleider Zoë Pinto. Met bijdragen van kunstenares Khaddouj Barghout en dichters Amber Rahantoknam & Peer Hommel.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Unboxing Selfcare & Mental Health sharing circle

31 maart

19.30 – 21.30

Locatie: Het Eventatelier, Van Speykstraat 145 D, 3014 VJ Rotterdam

Gratis tickets en registratie via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-unboxing-selfcare-mental-health-sharing-circle-297999794407

OVER HET PROGRAMMA

Dit programma wordt georganiseerd door Soul & Society en Dona Daria in het kader van Unboxing Rotterdam, een campagne die in het teken staat van emancipatie en empowerment voor ALLE Rotterdammers, ongeacht culturele achtergrond, religie of gender.

* Vrouwen, iedereen die zich identificeert als vrouw.

Kijk voor alle informatie over Unboxing Rotterdam op https://www.donadaria.nl/unboxing-rotterdam/

Gegevens

Datum:
31 maart 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Site:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-unboxing-selfcare-mental-health-sharing-circle-297999794407

Locatie

Het Eventatelier, Van Speykstraat 145 D, 3014 VJ Rotterdam
Van Speykstraat 145 D
Rotterda, 3014VJ
+ Google Maps