Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

FOLLOW-UP / XL mental health SPACE x Maas Podium

23 maart 2022 @ 19:30 - 21:30

Gratis

Tijdens de Follow-up avonden gaan we door op het thema van de meest recente NOW TALKS en de daarbij horende voorstelling. We weten allemaal even veel niet als wel. Een plek waarbij de ontmoeting centraal staat en de nieuwsgierigheid naar meerstemmigheid gevierd wordt. Tickets voor de Follow-up avonden zijn gratis.

LET OP: de Follow-up is niet in het Maaspodium, maar bij Space010 op de Gerard Scholtenstraat 129.

Tijdens de voorstelling Een Pleidooi voor Zelfmoord hebben we het verhaal gezien over een jonge vrouw. Een vrouw die ongelooflijk graag wil kunnen leven en tegelijk continu in dialoog is met de gedachte aan de zelfgekozen dood. We wisten je te raken, te prikkelen en we zijn samen in gesprek gegaan vanuit het persoonlijke in relatie tot het maatschappelijke.

Tijdens deze Follow-up avond gaan we verder de diepte in. Ben of ken jij iemand die zich bezighoudt met deze thema’s en wil je anderen ontmoeten? Op 18 maart zijn wij te gast bij de jongeren van Space010, onderdeel van de stichting Dona Daria. Sjouke Ummels, oprichter van de superhero academie gaat in de Follow-up aan het werk rond het woord trauma. Hoe kunnen we praktische vaardigheden aanleren om met trauma om te gaan? Iedereen maakt trauma mee, dus tijd voor praktische tools die gemakkelijk in het dagelijks leven in te passen zijn. Meld je gratis aan, kom langs en ga samen met ons het gesprek aan!

Via deze LINK

Voor deze avond hoef je de voorstelling niet gezien te hebben.

Gegevens

Datum:
23 maart 2022
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.maastd.nl/nl/agenda/follow-up-2/

Locatie

Dona Daria
Gerard Scholtenstraat 129
Rotterdam, Zuid-Holland 3035SJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
010 465 9296
Bekijk de site van Locatie