14 november: Unboxing x Jezelf op Zuid over LHBTI+ Veiligheid

Voor LHBTI’s is jezelf zijn in het openbaar niet altijd vanzelfsprekend. Veel LHBTI’s, maar ook vrouwen, krijgen te maken met intimidatie en geweld op straat. Dona Daria’s Unboxing, en Jezelf op Zuid x SPACE werken tijdens dit evenement samen om stil te staan bij het thema veiligheid.
 
We starten dit online event met een workshop van Fairspace. Laura Ader neemt ons mee in de bystander intervention theorie. Wat kun jij als omstander doen als je intimidatie op straat ziet gebeuren. Ook voor LHBTI+ allies dus een workshop die je niet mag missen!
 
Ook gaan we in gesprek met ervaringsdeskundige Ilyas. En uiteraard is er ook ruimte voor een open gesprek, jouw ideeën en voor vragen aan elkaar en de gasten.
Ben je benieuwd naar de sprekers en het complete programma?
Houd dan dit event en de socials van de alle organisatoren goed in de gaten!

Plaats: Online 
Datum: 14 november van 16:00  – 18:00 
Aanmelden
Na aanmelden via de ticketlink: https://cloud.space010.nl/apps/forms/4E4SASWSsRCCbd3B krijg je een link naar de online workshop en nagesprek.
 
Over de samenwerking:
Jezelf op Zuid is onderdeel van de jongerenafdeling van Dona Daria: SPACE. Binnen deze nieuwe samenwerking worden de coordinatoren en oprichters van Jezelf op Zuid ondersteund met trainingen, financiering en plannen schrijven. Bij de samenwerking hoort ook een nieuw logo! Wil je dit ook? Neem dan contact op met SPACE over de mogelijkheden.
 
Unboxing Rotterdam is een programma van Dona Daria waarin we de gelaagde identiteiten van Rotterdammers bespreekbaar willen maken, zodat we van elkaar kunnen leren en nader tot elkaar kunnen komen. We streven naar een stad waarbij iedereen zichzelf kan zijn.