Ontmoet team Dona Daria: Zinah Autar

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Zinah Autar, stagiaire

Naam: Zinah Autar
Plek: Kantoor Dona Daria

Foto door: Matheus Santana

“Ik sta precies tegenover het prachtige pand van Dona Daria. Ik sta tussen de kleuren groen, roze en rood. Deze kleuren zijn symbolisch voor mij als stagiaire. Groen staat voor veranderen en ontwikkeling. Roze staat voor gevoel en compassie. Rood staat voor eigen kracht en energie.

Empathie is een grote drijfveer van mij om mensen te verbinden en zich gehoord te laten voelen. Ik ga in dialoog over taboe onderwerpen rekening houdend met het gevoel van de persoon tegenover mij. Vanuit mijn studie Social Work ben ik veel bezig met de thema’s empowerment en gelijkheid. Ik krijg veel energie van het strijden en streven naar een maatschappij die voor iedereen toegankelijk is.

Dona Daria is dé organisatie om deel te zijn van een beweging die zich richt op een inclusieve samenleving. Daarbij geven ze mij de ruimte, veiligheid en kracht om mezelf te ontwikkelen als de Social Worker die ik wil worden. 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print