Ontmoet team Dona Daria: Wendy de Rijk

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Wendy de Rijk, regio directeur

Plek: Vierhavengebied

Foto door: Matheus Santana

“De plek die ik heb gekozen is het vierhavengebied in Delfshaven. Deze plek heeft potentie. Het is nog niet af, je ziet dat het vol in ontwikkeling is. Dit is waar de toekomst zich ontvouwt. Plekken zoals deze, doen een beroep op mijn creativiteit en verbeeldingsvermogen. Ik ben altijd actief op zoek naar manieren om beweging te creëren, hoopvol, creatief en toekomst gericht. 

Ik heb zelf kansen gekregen om mijzelf te ontwikkelen. Daar ben ik dankbaar voor. Deze kansen zijn niet voor iedereen vanzelfsprekend. Graag breng ik daar verandering in. Een inclusieve samenleving met een gelijkwaardige positie voor iedereen, dat is mijn doel.

Dona Daria is de organisatie waar vanuit ik deze missie kan vormgeven. Samen met het team creëren we een platform waar iedereen mee telt. We leren van elkaars verschillen en gaan ook de moeilijke gesprekken niet uit weg.”