Ontmoet team Dona Daria: Naomi Bendt

Ons team groeit!

Dit is onze collega: Naomi Bendt, projectleider en trainer met expertise op het gebied van anti-discriminatie en anti-racisme.

Te bereiken via: n.bendt@donadaria.nl

“Mijn naam is Naomi Bendt en ik ben projectleider bij Dona Daria op het gebied van anti-discriminatie en antiracisme. In mijn werk gaat het voornamelijk over de privileges die we wel of niet hebben, waar die vandaan komen en wat voor invloed ze op onze samenleving hebben. Ik heb momenteel diverse projecten lopen voor Dona Daria zoals Samen voor een sterk en warm Rotterdam. Daarnaast geef ik zelf ook trainingen en workshops, bijvoorbeeld over straatintimidatie voor jonge meisjes en vrouwen en anti-discriminatie en intersectioneel denken binnen organisaties. Naast mijn werk bij Dona Daria, werk ik op een middelbare school als Leraar Maatschappijleer.