Ontmoet team Dona Daria: Mohaimen Abdulraheem

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Mohaimen Abdulraheem

Plek: Rotterdam Centraal

Foto door: Matheus Santana
“Voor mij is Rotterdam Centraal een voorbeeld van innovatie. Het gebouw is voor mij symbolisch: je kunt wederopbouwen en je stad een goede structuur geven. Rotterdam is een stad met veel verschillende culturen en achtergronden. Zelf houd ik van reizen. Ik dompel mij graag onder in nieuwe culturen en ga graag op stedentrips.

Ik beschouw mijzelf daarom als een global citizen. Reizen geeft mij het gevoel van vrijheid en tegelijkertijd verbondenheid met de wereld.
Dona Daria weerspiegelt die multiculturele en diverse samenleving. Als organisatie staan we met beide benen in de samenleving, terwijl we ook steeds meer de verbinding met moderne technologie zoeken.
De organisatie zoekt steeds naar nieuwe oplossingen om de mens zelfredzamer te maken. 

Ik vind het inspirerend hoe iedereen, ongeacht wie je bent, welkom is bij Dona Daria. In mijn ervaring is Dona Daria nauw verbonden aan de ziel van Rotterdam. Voor mij is dat de kern waarom ik met veel plezier bij Dona Daria werk.”
 
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print