Ontmoet team Dona Daria: Mia Wilsterman

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Mia Wilsterman, sociaal ondernemer, samenwerkingspartner Dona Daria

Naam: Mia Wilsterman
Plek: Leuvehaven
Te bereiken via: mia@wilstermanconsultancy.nl

Foto door: Matheus Santana

“De locatie Leuvehaven past goed bij hoe ik in het leven sta, genietend van de mooie maar soms ook rauwe structuur om mij heen.

Als sociale bruggenbouwer vind ik het belangrijk om constructief te bouwen aan de toekomst. Dit doe ik nu ruim 17 jaar door middel van het verzorgen van coaching en training op het gebied van talentontwikkeling en arbeidsbemiddeling.

Naast het ondernemerschap vind ik het ook belangrijk iets terug te doen voor onze samenleving. Ik heb hier vorm aan kunnen geven door middel van het oprichten van de stichting Moeders met Talent waar de focus vooral gericht is op het weer in hun kracht zetten van moeders in de regio Rotterdam en de stichting Rotterdammers met Talent. Binnen Rotterdammers met Talent is de focus gericht op een breder scala van Rotterdammers. 

Ik werk graag samen met Dona Daria, omdat samenwerken je uitdaagt verder te kijken dan de bestaande kennis en kunde die je in huis hebt. Die stimulans bevalt mij. Ik ervaar vrijheid in het behalen van de gezamenlijk gestelde doelen en heb ook de mogelijkheid om hulp in te schakelen daar waar nodig is. En dat is een prima match.”