Ontmoet team Dona Daria: Gert-Jan Verboom

Iedere week stellen we een van onze teamleden voor. Al onze teamleden hebben een foto laten maken op een plek in Rotterdam die iets voor hen betekent.

Deze week: Gert-Jan Verboom, projectleider

Naam: Gert-Jan Verboom
Plek: Luchtsingel
Te bereiken via: g.verboom@donadaria.nl

Foto door: Matheus Santana

“De Luchtsingel is mijn plek, omdat het voor mij een metafoor is voor Rotterdam. De Luchtsingel is een project waar privé personen, onderwijs, bedrijfsleven en de Gemeente Rotterdam samen in de vorm van een plankje sponsoren hebben bijgedragen aan het einddoel. Zo zie ik Rotterdam ook. Een stad waar mensen in al hun diversiteit samenleven en waar we gezamenlijk werken aan het einddoel: een ontspannen samenleving.

Dona Daria is een organisatie die oog heeft voor de gelaagde identiteit van Rotterdammers en positief constructief met hen werkt aan die ontspannen samenleving. Dona Daria bekijkt overheid, bedrijfsleven, zelforganisaties en burgers door een intersectionele bril, ziet wat de struikelblokken zijn en bied hier op creatieve en vernieuwende wijze oplossingen voor en met de doelgroep zelf. Dit is ook de reden dat ik met plezier en passie voor Dona Daria werk.”