VACATURE GESLOTEN – Dona Daria Vacatures: gezocht 3 bestuursleden

DEZE VACATURES ZIJN INMIDDELS VERVULD.

Dona Daria is op zoek naar 3 nieuwe bestuursleden. Met deze functie draag je bij aan het streven naar een inclusieve samenleving met gelijkwaardige posities voor iedereen!

Dona Daria richt zich als centrum voor emancipatie in toenemende mate op een inclusieve samenleving met projecten en programma’s gericht op empowerment, economische zelfstandigheid, intersectionaliteit en diversiteit. Dona Daria werkt samen met bewoners, maatschappelijke partnerorganisaties, onderwijsinstellingen, bedrijven, religieuze instellingen, grassroot organisaties, zelforganisaties, organisaties LHBTIQ en organisaties kunst & cultuur aan een samenleving waar iedereen kan zijn wie hij/zij/hen wil zijn en waarbij iedereen op een gelijkwaardige manier kan meedoen. 

In verband met vertrek van onze secretaris en de ambitie die we als stichting voor ogen hebben, zijn wij op zoek naar meerdere bestuursleden die willen werken aan het realiseren van deze doelen.

 We zijn op zoek naar:

  • Secretaris
  • Portefeuillehouder Kwaliteit en Innovatie
  • Portefeuillehouder Inclusie

Gezien het belang dat Dona Daria hecht aan diversiteit en inclusie, worden kandidaten met een niet-westerse achtergrond, haar/hem/hen en aankomend bestuurlijk talent speciaal uitgenodigd te reageren.

Bekijk de volledige vacature via deze link: Vacature Bestuursleden Dona Daria

Jouw motivatie en CV ontvangen we graag tot uiterlijk 28 februari. Kijk voor aanvullende informatie naar de vacature.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on print